Clash of Clans Ganimet Hilesi



Clash of clans oynamiyaniniz var mı ? Bu harika strateji oyununu herkes muhakkak oynamıştır.Google play storede 100 milyondan fazla indirilmeye oynanmaya sahip olan oyunumuzda amacımız küçücük olan köyümüzü geliştirmek.Askerlerimizi geliştirmek ve diğer oynuyan düşmanlarımıza saldırarak onların ganimetlerini çalmak.Oyun 10 seviye köy binasina kadar çıkabiliyor.Her belediye binasini yükselttigimizde yeni savunmalar ve ordu gelişimi için binalar gelmektedir.

Oyunumuzda en değerli şey elmasdır buda parayla satilmaktadır.Bizler sizlere ganimet hilesini vereceğiz.Aslında bu tam olarakda bir hile sayılmaz bu program sayesinde ganimetler size gelecek.

Siz hile programını hazirladiktan sonra açip sadace istediğiniz değerleri giriyorsunuz örnek olarak altın 100 bin iksir 100 bin yaziyorsunuz ardindan search switch aktif edip saldir diyoruz ardindan dahada hiç karismiyoruz.O otomatik olarak en düşük 100 bin olacak şekilde bize altin ve iksir olan köyleri buluyor.Bu sayede hem gözümüz yorulmuyor hemde ganimet arama sıkıntımız ortadan kalkıyor.

Bu program için ROOT gerekmektedir.Şuanlik sitemizde root yapimi anlatilmamaktadır fakat en yakın sürede koyulcaktır.Şimdilik googleden root nasil yapilir diyip root yapabilirsiniz.

Not : Root olmadan program çalışmaz.

Program İndirmek için :

Hile Nasil yapilir Videolu Anlatım

SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder