Football Manager Handheld 2015 Rootsuz Full Apk

Football Manager Handheld 2015

Football Manager Handheld 2015 Rootsuz Full Apk

Football Manager Handheld 2015 sevdiğiniz gerçek hayat kulübü yönetme rüyasını yaşamak için izin veren mobil ve tablet cihazlarda en çok satan, ödüllü serisinin son sürümüdür.
Sen sıcak koltuğunda değilsin, transferler, taktik kararlar ve maç günlerinde kale çizgisi gelen ücret almak. Eğer futbol yönetimi yüksek basınç, yüksek duygu dünyasında bir efsane olmak için gerekenlere var mı?

Brand New Maç Motoru
Tamamen yeni ve daha gerçekçi 2D Maç Motoru daha iyi o zor kararlar vermenize yardımcı olmak için sahada takımın performansını analiz etmeyi sağlar. 

İzcilik Ajansı
Eğer bakmak, ve, mevcut yetenek ve gelecekteki potansiyeli hem oyun içinde en iyi 50 oyuncu sıralanmış liste izlemek için izin veren bir marka yeni İzcilik Ajansı.

Sıralamalar ve Dinamik Lig İtibar
Yeni Dünya Sıralaması, kıta yarışmalarda performanslarına göre zamanla gelişecek uluslararası ekipler ve ulusal ligler için.

Daha detaylı Kulübü İstatistikleri
Bir Kulüp İstatistikleri sayfası size kulübün tüm alanlar hakkında daha detaylı mevsimsel ve tarihsel bilgileri gösteren adanmış.

Yönetici Başarılar Sayfa
Bir Yönetici Başarılar sayfası size övgü, tüm takip ve kazandı tüm kupa, ödül ve başarıları bir halsiz alabilirsiniz.

Geliştirilmiş My Club Modu
Artık takım üyelerinin her birine Oyuncu Roller atamak ve ayrıca herhangi bir kariyer gelen herhangi bir oyuncu kaydetmek ve My Kulübü kadrosunda bu oyuncuyu kullanabilirsiniz.

Android Sürümü: 2.3 ve üzeri olabilir.

Sürüm: 6.0

İndirme Link'i:


http://www.datafilehost.com/d/41e510a1



SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder