Evertales APK+DATA İndir (Mod Unlimited Coins)

Evertales APK+DATA İndir (Mod Unlimited Coins)

Evertales APK+DATA İndir (Mod Unlimited Coins)

Evertales APK+DATA(Mod Unlimited Coins)

Anlatım(Google Çeviri) :

EVERTALE Android APK + DATA MOD Sınırsız Para
Bir kez zamanlar, güçlü kahramanlar, alemin koruyucuları ve sıkıntı içinde pek çok asil genç kızlar ve kurtarıcı bir hikaye vardı. Bu ... bu hikaye değildir.
Bu olası Heroes bir hikaye. Arwick, bayanlar insan ve elf haydut, ve Taragon, eski Wize, ve biraz senil sihirbazı Efendim Jorgin, onun başbakan geçmiş soylu şövalye ile değil-öylesine-destansı yolculuklarda atılmak. Hoşgeldiniz .... Evertales için.

SİZİN SİLAHLAR SEÇİN
Kahramanlar için kilidini 20 + silah daha iyi, sizin zafer aramak düşmanlar öldürmek ve kendinizi kurtarmak için! Evertales bile kılıç, yay, lama ve molotof çeşitli kadar, silah çeşitli bir seçim var!

maskara StoryLine
Eğer Mantarlar Orman dolaşın alarak fantezi mi? Veya etobur yaratıklar mağaraları içine mağaracılık? Olağandışı Boy bazı Kemirgenler avlamak için güçlü bir istek var? Veya nasıl Darkness dolambaçlı Karanlık Lord karşı karşıya hakkında? Şimdi olarak Evertales içine atılmak olabilir!

EPIC BOSS SAVAŞLARI
Her bölüm destansı bir patron mücadele ile epik bir çatışma ile son bulur!Dev Cüce yenmek, Ölü Korsan Roberts gemi batar, korkunç Taş Golem ile kaya ve tüm görevler sona erdirmek için bir arayış içinde daha!

Gerektirir Android: 4.0 ve Üzeri

Version: 1.12


Download Links: (ARMv7 )
MODDED APK+NORMAL APK+DATA
DataFileHost:

ZippyShare:

Install APK,Place data folder in SDCard/Android/Obb/ And Play.

Gelen aramalar : Evertales APK indir,Evertales ARMV7 İndir,Evertales APK,Evertales APK sınırsız para,Evertales APK sınırsız coins indir

SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder